Kuntavaalit


Seuraavat kuntavaalit ovat 13.4.2025. 

Näissä vaaleissa valitaan myös aluevaltuustonjäsenet


Kuntavaalit 2021


Kokoomus saavutti vaalivoiton Vantaalla saaden 24,7 % annetuista äänistä. Valtuustopaikkoja tuli 18, mikä on yhden paikan verran enemmän kuin edellisissä vaaleissa. 

Länsi-Vantaan Kokoomuksen ehdokkaista valtuustoon valittiin Maarit Raja-Aho, Lauri Kaira, Manav Phull ja Oskari Iivarinen.  Varavaltuutetun paikan saivat  Minna Erkkilä ja Jukka Nevala. 

Kiitos tästä kuuluu ehdokkaiden ja Länsi-Vantaan Kokoomuksen jäsenien ahkeralle vaalityölle, kuten myös yhdistyksemme  pitkäjänteiselle työlle Vantaan ja alueemme hyväksi.  Ennenkaikkea kiitos kuitenkin kuuluu äänestäjille, jotka ovat toiminnallaan osoittaneet luottamuksensa meille. 

--------------------

Kokoomuksella on kuntavaaleissa Vantaalla 100 hyvää ehdokasta. Mukana on niin uusia innokkaita osaajia, kuin vanhoja taitavia konkareita. Kaikki valmiina tekemään Kokoomuksen arvojen mukaista työtä yhteisen päämäärän eteen. 

Länsi Vantaan Kokoomus ry:n ehdokkaita ovat: Iivarinen Oskari, Erkkilä Minna, Kaira Lauri, Alanne Irina, Karhunen Anneli, Raja-aho Maarit, Jukka Nevala, Sari Paukku-Sani ja Hetamari Woods, Manav Phull ja Juhana Liesimaa.

Kuntavaaliohjelman näkyvin osa on sininen sydän ja sydän on oikealla teksti. Tällä halutaan kertoa kaikille, että kaikki puolueet haluavat hyvää ja pyrkivät sitä tekemään. Kuitenkin kokoomus on puolue joka tahtomisen ja lupauksien lisäksi kertoo keinot sille miten tämä hyvä saavutetaan.  Lyhyesti polku hyvään menee toimivan talouden kautta. Sen avulla meillä on mahdollisuus ylläpitää toimivaa terveydenhuoltoa, hyvää joukkoliikennettä ja erinomaisia kouluja.

Vantaan Kokoomus on kartoittanut tietä hyvää kuntatalouteen, toimiviin palveluihin ja viihtyisään asuinympäristöön löytäen hyvän pyörän. Se on täynnä hyviä asioita, jotka toteutuessaan luovat uutta hyvää, mikä taas luo uutta jne.   Kaiken tavoitteena on kuntalaisten hyvinvointi ja kestävät kasvun mahdollisuudet sekä yrityksille.  Meidän näkemyksemme on että Vantaa on asukkaidensa koti ja kun se on kunnossa, turvallinen, viihtyisä, inspiroiva ja tehokkaasti toimiva. Houkuttelee se asukkaita ja yrityksiä, mikä lisää kaupungin elinvoimaa ja mahdollistaa entistä parempien palveluiden tuottamisen asukkaille. 

Ehdokkaisiin ja kuntavaaliohjelmaan pääsee tutustumaan tarkemmin Vantaan Kokoomuksen kuntavaalisivulla.