Keskustelu

« aihelistaan

Kehä II:n jatko Turuntieltä Hämeenlinnanväylälle


 • nimimerkki

  Pähkinärinteen asukas

  23.3.2011 klo 21:03
  Seuraavan hallituksen pitäisi kiirehtiä Kehä II:n jatkamista Turuntieltä Hämeenlinnanväylälle. Liikenne sujuvammaksi ja asuntoalueiden läpiajoliikenne vähemmäksi.

 • nimimerkki

  Eero Tulosmaa

  24.3.2011 klo 16:37
  Valitettavasti pelkään Helsingin kielteisyyden, länsi- ja itämetron, Kehäradan ja Kehä 3. vievät rahat tältä projektilta. Valtion on nimittäin pakko osallistua tuohon sangen kalliiseen projektiin. Lisäksi rataverkostoa suunnitellaan Uudellemaalle lisättäväksi hurjasti. Jännä nähdä mihin päättäjät rahaa antavat. Mitähän mieltä vantaalaiset ehdokkaat ovat?

 • nimimerkki

  kansalainen

  26.3.2011 klo 16:53
  Vantaalla ei näytä olevan yhtään ehdokasta jota oikeasti kiinnostaisi kotikunnan tiehankkeiden kehittäminen. Olisi tietysti sangen mukavaa jos sellainen ilmaantuisi.
  Tiehankkeista tämä Kehä II:n jatkaminen on kustannus/hyötysuhteeltaan (1,5) kärkipäässä. Kuitenkin monet hankkeet joilla pienempi tehokkuusluku ovat ohitaneet tämän hankkeen.
  Katso vaikka tiehallinnon sivuilta, millaisesta hankkeesta oikeasti on kysymys.Julkisena hankkeena Kehä II auttaa länsivantaata kehittymään ympäristöystävällisemmäkisi, viihtyisämmäksi ja toimintamahdollisuuksiltaa paremmaksi.
  Tsemppiä kansanedustajat ja päättäjät.
  Länsivantaan on korkea aika saada oma osuutensa verorahoistaan.

 • nimimerkki

  Ville Vantaalta

  19.9.2012 klo 19:29
  Aikamoinen aivopieru on ehdottaa uusia moottoriväyliä Vantaalle. Autoliikenteen jatkuva lisääntyminen ei johda mihinkään hyvään ja vaihtoehtoisia ratkaisuja on haettava. Koko hanke on sikakallis ja lisää vain yksityisautoilua.

  On oikein hyvä, että kehärata ja metro menevät edelle, kuten pisarakin. Helsinki tai Vantaa eivät tuota turhaketta tarvitse, sillä sillä ei liikenneongelmia ratkaista. Tieinvestoinnesta järkevää on keskittyä entisten kehien parantamiseen.

 • nimimerkki

  kansalainen

  19.1.2015 klo 09:12
  Ville Vantaalta on oikeassa: "järkevää on keskittyä entisten kehien parantamiseen".
  Kehä II sta on saatu hyviä kokemuksia Espoosta.
  Se nyt pitäisi vaan saada parannettua ainakin Hämeenlinnanväylälle saakka.

  Pisararadan toteuttaminen hyödyntää lähinnä Helsingin paikallisliikennettä.
  Vantaalaisille parhaan avun tuo kehäteiden hyvä toimivuus.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kehä II:n jatko Turuntieltä Hämeenlinnanväylälle